Aanbod betonschuttingen

Onze fraaie betonplaten zijn er in verschillende standaardkleuren en in diverse uitvoeringen, gaande van verschillende
steenstructuren tot een houtmotief in reliëf en in verscheidene modellen.

Er is een haast onuitputtelijke combinatie en bouwvorm mogelijk. Zo kan eenieder naar eigen smaak de gepaste schutting of afboording realiseren.

 

Linea

Dit model kan in elke tuin tot zijn recht komen! Door de combinatie van hoge en lage stenen krijg je een mooie en gevarieerde schutting. Als eindplaat kan u kiezen uit rechte of gebogen panelen of een afdeklat.


Firenze

Dit model doet zijn naam alle eer aan: eenvoudig, sierlijk, strak, elegantie troef en past in elke tuin. Tuin en schutting komen hierdoor prachtig samen.


Rustique

Deze samenstelling van fijne laagjes stenen zorgt voor een subliem resultaat en kan aan de bovenzijde met rechte of gebogen panelen afgewerkt worden of met afdeklat.


Woodox

Woodox kan best omschreven worden als de vlakke uitvoering van het ‘Solide’ model (schuine planken). Het Woodox model geeft uw schutting zonder meer een rustige en natuurlijke houtlook.


Murano

Murano is een speels model dat in elke tuin op en top tot zijn recht komt! ‘Je kan ernaar blijven kijken’ vertelt men wel eens. Wie kiest voor wat speelse moderniteit kiest voor Murano!


Nordic

Nordic heeft een wat ruwere uitstraling, maar geeft een zeer rustige en natuurlijke look. In combinatie met ons kleurenpalet kunnen hiermee mooie resultaten verkregen worden die passen bij iedere stijl.


Romeins verband

Ook dit model geeft een steenstructuur weer die de beton een uitstraling geeft alsof het een gemetselde muur is uit vroegere tijden. Zeker in combinatie met ons standaard kleurenpalet kunnen hiermee verrassende resultaten verkregen worden.


Maxi stone

Maxi Stone werkt met grotere stenen, waardoor je een imposante ‘muur’ creëert. Deze schutting is verkrijgbaar in verschillende kleuren waardoor hij in iedere tuin past.


Luxo

Luxo is de ideale oplossing voor mensen die een strakke uitstraling willen geven aan hun tuin. Door het minimalistische design komen deze panelen helemaal tot zijn recht in een mooi georganiseerde tuin.


Solide

De Solide panelen zorgen voor een speciale dieptegang doordat de ‘latten’ lijken te verspringen. Op deze manier krijg je een schaduwspel wanneer de zon schijnt.


Houtmotief elegant

Dit model kenmerkt zich door de decoratieve dieptegang van het houtmotief in relieĢˆf. De bovenkant kan afgewerkt worden met een rechte plaat, een afgeronde plaat of een afdeklat.


Houtmotief vlechtwerk

Door een prachtige afwisseling van schaduw en licht verkrijgt deze structuur een heel bijzonder effect. Het vlechtwerkmodel kent een waaier van mogelijkheden, die uw schutting een unieke uitstraling geven.


Houtschermen in combinatie met beton